Τρολάρουν οι οπαδοί του Ηρακλή: «Πρόεδρε μην τους κάνεις τη χάρη»

12:40 | 20/04/2021

Οι οπαδοί του Ηρακλή βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο την ίδρυση της European Super League αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά την ανακοίνωσης της ίδρυσης της European Super League. Φυσικά η δημιουργία αυτής της κλειστής λίγκας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη κι από τους φίλους του Ηρακλή!

Με δημοσίευσή τους μέσω της σελίδας στο Facebook, «Ηρακλης Κουλτουρα και Αλητεια», οι φίλοι του Γηραιού, σχολίασαν με αρκετή δόση χιούμορ την ίδρυση της European Super League, τη Super League Interwetten αλλά και τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύουμε ρητά και δια ροπάλου την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας (που δεν έχουμε) στην european super league. Πρόεδρε (που δεν έχουμε) απευθυνόμαστε σε σένα. Όσα εκατομμύρια και να σου τάξουν μη τους κάνεις τη χάρη!!! Είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε AGAINST MODERN FOOTBALL!!!

ΥΓ: Κουτόφραγκοι ξεφτίλες δέκα χρόνια πίσω είστε. Το 2021 φτιάξατε την super league από την οποία δεν θα υποβιβάζεται κανείς, ενώ εμείς εδώ στην Αιλλάδα ασούμε φτιάξαμε από το 2011 την σούπερ λινγκ από την οποία υποβιβάζετε μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.