Τρομερές ατάκες Σιώπη για Γιακουμάκη: «Δηλαδή δεν ήθελε να πάμε στο Euro;»

09:30 | 14/04/2024

Ασπίδα προστασίας από τον Σιώπη στον Κρητικό επιθετικό.

Ο Μανώλης Σιώπης σε συνέντευξή του στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» αναφέρθηκε στον Γιώργο Γιακουμάκη και όσα ακολούθησαν του αποκλεισμού από τη Γεωργία με το χαμένο πέναλτι του Κρητικού φορ.

«Δεν ξέρω πότε και αν χωνέψω ποτέ τον αποκλεισμό της Ελλάδας. Είναι κάτι που με έχει πειράξει. Όχι μόνο εμένα, όλα τα παιδιά. Αγωνιστικά είναι αποτυχία. Εννοείται. Τι να πω; Ήμασταν κλάσεις ανώτεροι ποιοτικά από τη Γεωργία. Το λάθος για μένα είναι πως δεν ρισκάραμε παραπάνω. Γιατί αυτό που αντιλαμβανόμουν είναι πως ήθελαν να πάνε το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί είχαν το πλεονέκτημα», τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Γιακουμάκη: «Να ξέρετε ρίξαμε πολύ κλάμα όλοι οι παίκτες. Στα αποδυτήρια μετά το ματς είχα μπροστά μου τον Γιακουμάκη που δεν σήκωσε κεφάλι από την στεναχώρια. Τον πλησίασα και του είπα: 'Γιάκου, ήταν ένα πέναλτι, ο καθένας θα μπορούσε να ήταν στη θέση σου. Αν έμπαινε θα ήσουν ήρωας και όλοι εμείς μαζί σου, αν δεν έμπαινε θα χάναμε. Δεν γυρίζει τίποτα πίσω', του έκανα μια αγκαλιά και για μένα με το ποστάρισμά του στο instagram έδωσε την καλύτερη απάντηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζούμε από την αποτυχία στην Ελλάδα. Με τίποτα δεν το καταλαβαίνω. Οι ίδιοι που μας πίστεψαν, μετά έγραφαν ότι έγραφαν. Δηλαδή ο Γιακουμάκης δεν ήθελε να πάμε στο Euro; Τι πιστεύει ο κόσμος; Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια. Και πιστεύω πως ίσως κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει. Εγώ αν είχα έναν μπροστά μου απ΄όλους αυτούς που τα έγραφαν όλα αυτά θα του έλεγα 'μπες απλώς στο μυαλό του Γιακουμάκη. Μπες στη θέση του και σκέψου'».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.