Τρομερή ανατροπή και νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι

21:27 | 10/11/2019

Οι «πράσινοι», χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Δώνη στον πάγκο, επέστρεψαν από την «κόλαση» του 0-2 και με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος νίκησαν 3-2 την ΑΕΚ σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση «σκότωσε» τους γηπεδούχους και προηγήθηκε 0-2 στο 18ο λεπτό με τον Μπακάκη και στο 36ο λεπτό με τον Ολιβέιρα. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Διούδης, η ΑΕΚ θα μπορούσε να φτάσει και σε άλλα τέρματα και να θριαμβεύσει στο ματς, αφού η άμυνα των «πράσινων» ήταν κάκιστη.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός βρήκε τις δυνάμεις, αφού πρώτα η ΑΕΚ έχασε πάλι ευκαιρίες, να απαντήσει. Στο 67' με προσωπικό γκολ του Μακέντα μετά από ωραία ενέργεια και στο 71' με τον Περέα, αφού πρώτα χρειάστηκε το VAR για να διαπιστωθεί αν ο παίκτης του τριφυλλιού είναι οφσάιντ.

Με το 2-2 και τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, το ντέρμπι έγινε... ροντέο με ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ έφτασαν κοντά στη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που την πήραν σε ένα τρομερό ματς. Συγκεκριμένα, στο 88', μετά από κόρνερ, ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά και ολοκλήρωσε την ανατροπή του Παναθηναϊκού, διαμορφώνοντας το 3-2. Μάλιστα, ο σκόρερ της νίκης δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της ΑΕΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.