Τρομερή απάντηση Πιτίνο για τις φήμες
Απάντηση, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο NCAA έδωσε ο Ρικ Πιτίνο.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τι λένε τα ΜΜΕ, ενώ επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους την πρόκριση.
«Το ίντερνετ είναι κάτι σπουδαίο, μπορώ τώρα να βγάλω το κινητό μου και να κάνω κράτηση για οποιοδήποτε εστιατόριο θέλω, ακόμα και οδηγίες για το σπίτι σας να βρω. Το ίντερνετ είναι καλό εργαλείο ωστόσο όλα τα παιδιά που παίζουν, μπορούν να μπουν και να διαβάσουν ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής των Λέικερς. Δεν ασχολούμαι με τις φήμες. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα και τους παίκτες και στέκομαι σε αυτό. Είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω στο κολεγιακό πρωτάθλημα, είτε αποσυρθώ, στόχος είναι να την ομάδα και την εικόνα της», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του τριφυλλιού.