Τρομερή ατάκα Νταμπράουσκας: «Απέχω πολύ από το να είμαι χαρούμενος»

20:41 | 13/02/2023

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-4 στη Λαμία, αλλά ο Λιθουανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει δείξει πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Ο ΟΦΗ κερδίζει σε φιλικό 7-0 τον Ιωνικό, ο Λιθουανός είχε παράπονα. Ο ΟΦΗ κερδίζει 0-4 τον Παναιτωλικό, πάλι είχε παράπονα. Και τώρα που ΟΦΗ επιβλήθηκε 1-4 της Λαμίας, ο 46χρονος προπονητής δεν έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος τονίζοντας πως ο ΟΦΗ απέχει ακόμα από αυτό που εκείνος θεωρεί καλό.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Δευτέρας είπε:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου και τους φιλάθλους που περίμεναν μια τέτοια νίκη μετά από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι απείχε από το τέλειο, η Λαμία είχε πολύ καλό πλάνο και μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο.

Απέχω ακόμα από το να είμαι πολύ χαρούμενος από το πως παίξαμε γιατί χάσαμε αρκετές μπάλες, κάναμε πολλά λάθη ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν αυτό που θα ήθελα. Όμως δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος με τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην αρχή, η Λαμία ήταν καλύτερη ομάδα και όταν ήρθε το τρίτο γκολ εκεί ήμασταν μόνο εμείς μέσα στο γήπεδο και δεν υπήρχε κάτι άλλο να σχολιάσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρώτο σχόλιο του Νταμπράουσκας μετά το 1-4 επί της Λαμίας

Λαμία-ΟΦΗ 1-4: Τα highlights του αγώνα

Τοράλ: «Δουλέψαμε πολύ γι' αυτό το παιχνίδι»

Νέιρα: «Το δεύτερο γκολ έπαιξε μεγάλο ρόλο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.