Τρομερός ο Επασί, νίκησε αλλά αποκλείστηκε το Καμερούν

23:03 | 02/12/2022

Ο Ντέβις Επασί ήταν κυρίαρχος στο τέρμα, έπαιζε μόνος του τη Βραζιλία, το Καμερούν πήρε τη νίκη (1-0), αλλά αποκλείστηκε μετά τη νίκη της Ελβετίας επί της Σερβίας.

Με το Καμερούν να γίνεται η πρώτη ομάδα που νικά τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (1-0), οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο «Λουσάιλ» της ομώνυμης πόλης, παρουσία 85.986 θεατών, μόνο που από αύριο οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Ατυχώς γι΄ αυτούς όμως, οι Αφρικανοί, που είχαν ΜVP τον Επασί, θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Γιαουντέ, ενώ η Σελεσάο θα συνεχίσει την πορεία της στη χώρα του Κόλπου συμμετέχοντας στους νοκ άουτ αγώνες, με αντίπαλο τη Νότια Κορέα των Ουί Τζο και Ιν Μπέομ του Ολυμπιακού.

Καμερούν (Ρίγκομπερτ Σονγκ): Επασί, Φάι, Τολό, Γου, Εμποσέ, Ενγκαμαλέου (86΄ Μπεκελί), Ανγκισά, Κούντε (68΄ Εντσάμ), Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Εμπεούμο (64΄ Εκαμπί).

Βραζιλία (Τίτε): Έντερσον, Ντάνι Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες (55΄ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρεντ (55΄ Γκιμαράες), Ροντρίγκο (55΄ Ριμπέιρο), Μαρτινέλι, Ζεσούς (64΄ Πέδρο), Άντονι (79΄ Ραφίνια).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.