Τσάβι: «Ας με λένε κηπουρό»

21:33 | 25/04/2023

Τα αυστηρά σχόλια του Τσάβι για την κατάσταση του χορταριού στην έδρα της Χετάφε είχαν ως συνέπεια να του κολλήσουν το προσωνύμιο "κηπουρός", με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να απαντάει με νέες δηλώσεις κατά των επικριτών του.

Συγκεκριμένα, λόγω των πρόσφατων δηλώσεων που είχε κάνει για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Χετάφε (μετά το 0-0 των μπλαουγκράνα στην έδρα των Μαδριλένων) και η οποία είχε σχολιαστεί με στιλ από τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, με τον προπονητή της "Μπάρτσα" να μην αφήνει πάντως το ζήτημα να πέσει κάτω.

Στο γκολφ, αν το χορτάρι δεν είναι καλό, δεν παίζεις. Στο τένις, αν βρέχει σταματάει ο αγώνας. Στο μπάσκετ, αν πέσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, περνάει αυτός με τη σφουγγαρίστρα. Και μπορώ να παίξω στο γήπεδο με λακκούβες;", είχε δηλώσει πριν από το νικηφόρο ντέρμπι με την Ατλέτικο, ενώ το απόγευμα της Τρίτης "χτύπησε" ξανά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ράγιο Βαγεκάνο το βράδυ της Τετάρτης (26/4, 23:00).

"Το να με αποκαλούν κηπουρό είναι κάτι που έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν με νοιάζει και δεν πρόκειται να σταματήσω. Καλύτερα κηπουρός παρά κάτι άλλο.

Δεν θα σταματήσω μέχρι το ποδόσφαιρο να είναι πιο δίκαιο για όλους. Ίσως συνεχίσουν να με λένε κηπουρό και τα χρόνια που θα έρθουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, για να αναφερθεί κατόπιν για τη διαφορά των 11 βαθμών που έχει η ομάδα του από την Ρεάλ και η οποία την έχει καταστήσει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου:

"Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ, σκέφτομαι το πώς θα κατακτήσουμε την Liga. Θα πρέπει να σκεφτείτε πού ήμασταν πέρυσι. Η σύγκριση είναι με πέρυσι, όχι με την ομάδα που κέρδιζε τρεμπλ.

Υπάρχουν ακόμη 24 πόντοι για να διεκδικήσουμε και είμαστε στο +11. Ο Αντσελότι έχει απόλυτο δίκιο και το παίρνω ως εύσημο ότι η διαφορά της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ δεν φανερώνεται από τους 11 πόντους που χωρίζουν τις δύο ομάδες".


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.