Τσαγκρώνης για την απόπειρα βιασμού: «Είναι μία στημένη κατάσταση…»

14:33 | 11/10/2021

Τι υποστηρίζει ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», και απάντησε δημόσια στις μετά από καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού. Τονίζει ότι είναι μία στημένη καταγγελία και πως η συγκεκριμένη γυναίκα λέει ψέματα.

Αναλυτικά τόνισε: «Είναι μια στημένη κατάσταση που παρουσιάζεται κάθε φορά παραμονή των εκλογών. Η κυρία αυτή λέει ψέματα και αποδεικνύεται και από τους μάρτυρες. Είναι δυνατόν να φέρεται φιλικότατα σε κάποιον που ισχυρίζεται ότι την βίασε;

Να έρχεται μετά από αυτό το περιστατικό που καταγγέλλει, να σου φτιάχνει τη γραβάτα και να σου λέει "γλυκούλη μου, Γενικέ μου"; Δεν γίνεται... Είχαμε φιλική σχέση, τίποτα παραπάνω. Όπως και με όλο το προσωπικό. Προσπαθούσα σε κάθε διοργάνωση που είχαμε στην Ελλάδα, να δουλεύουν όλοι (σ.σ. οι υπάλληλοι της ΕΟΚ) και να παίρνουν το κάτι παραπάνω που δικαιούνται.

Για ποια καταγγελία μιλάμε; Αυτά τα έβγαλε στη συνέχεια. Επειδή δεν την πήραμε σε δυο διοργανώσεις το 2019, στην Κρήτη και τον Βόλο. Στο γραφείο της είναι δυο υπάλληλοι, δεν γίνεται να έρχεται ο ένας και να μην έρχεται ο άλλος. Από ένα σημείο, λοιπόν και μετά άρχισε να με απειλεί ότι θα με κλείσει φυλακή. Δεν ήθελα καμία επαφή μαζί της. Ο αντιπρόεδρος της είπε: "Κορίτσι μου, αν έχεις στοιχεία, πήγαινε στον εισαγγελέα". Τότε σταμάτησε τα πάντα. Έχω δυο μάρτυρες υπεράσπισης από την Κρήτη, έναν από Πάτρα, έναν από Αίγιο και έναν προπονητή που έμενε στα δωμάτια που έμενε η κυρία που εκεί λέει πως φώναζε. Γιατί δεν πήγε το 2019 που λέει ότι έγινε αυτό; Και στέλνει μια καταγγελία το 2021...

Βγαίνει κάποια πικραμένη, κάνει μια καταγγελία και στέλνει κάποιον να βασανίζεται άδικα... Το κύριο ζήτημα έχει να κάνει με τις εκλογές, είμαι σίγουρος. Εξάλλου, το 2019 την είχαμε να δουλεύει σε διοργανώσεις της Αθήνας. Απλώς δεν την είχαμε πάρει εκτός Αθηνών. Κι έφτασε στο σημείο να απειλεί και τον γιο μου, ότι "θα κλείσω τον πατέρα σου φυλακή"»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.