Τσέλσι: Αποστολή στη Βραζιλία για τον 16χρονο Μεσίνιο

16:30 | 21/03/2024

Η Τσέλσι κορυφώνει τις διεργασίες για την απόκτηση του νέου μεγάλου ταλέντου του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, του 16χρονου ακραίου επιθετικού, Εστεβάο Γουίλιαν, γνωστό με το παρατσούκλι Μεσίνιο (μικρός Μέσι), λόγω της αγωνιστικής ομοιότητας του με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Οι «μπλε» να είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ, όσο είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την Παλμέιρας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ με τις προμήθειες των μάνατζερ το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 75 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, παράγοντες της της ομάδας του Λονδίνου θα ταξιδέψουν στη Νότια Αμερική για να συναντηθούν με τους μάνατζερ και την οικογένεια του νεαρού άσου, ελπίζοντας πως θα κλείσουν τη μεταγραφή, παρά το έντονο ενδιαφέρον από Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα.

Ο Μεσίνιο είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας παίδων της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Μεσίνιο, αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή, θα ενταχθεί στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας τον Ιούλιο του 2025, όταν θα γίνει 18 ετών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.