«Τσίμπησε» βαθμό, άξιζε τη νίκη ο Εργοτέλης…

17:36 | 04/04/2018

Ο Εργοτέλης… τσίμπησε ένα πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» για την παραμονή του στη Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου για την 25η αγωνιστική, αν και με βάση την εικόνα του ματς άξιζαν τη νίκη. Ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες.  

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια μπήκε καλά στο ματς και μάλιστα είχε μια σημαντική φάση στο 7’, αλλά ο Έφορντ δεν κατάφερε να… νικήσει τον Λόπεθ. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Χασομέρης άνοιξε με κεφαλιά το σκορ για τους γηπεδούχους, μετά τη σέντρα του Γεωργιάδη. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έψαξε για την… απάντηση και απείλησε στο 19’ με τον Μπουτσάκη και στο 40’ με τον Μπουρσέλη.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (48’) ο Κάιπερς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ στο 54’ το φάουλ του Μπουρσέλη δεν ανησύχησε τον Λόπεθ. Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και έγινε επικίνδυνος ξανά στο 60’ με τον Σταματάκο. Οι «κιτρινόμαυροι», βέβαια, δεν το… έβαλαν κάτω και στο 74’ ο Κάιπερς πάλι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο Βέλγος «λυτρώθηκε» στο 82’ κι έκανε το 1-1. Ο Εργοτέλης, μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει το «διπλό» στις καθυστερήσεις, όμως ο Ιατρούδης σούταρε άουτ.

Απόλλωνας Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης (46’ Τσεμπερίδης), Ηλιάδης (73’ Βλαχομήτρος), Χασομέρης.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (90’ Ιατρούδης),  Κάϊπερς, Έφορντ (73’ Βογιατζής), Σταματάκος (90’ Μανουσάκης).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.