​Τσίπρας: «Είπα στη γυναίκα μου ότι τα παιδιά δεν θα γίνουν Ολυμπιακός»

16:11 | 25/04/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day του Alpha βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Μεταξύ άλλων εξέφρασε για μία ακόμα φορά των Παναθηναϊκά του αισθήματα, τονίζοντας πως δεν θα άφηνε τη γυναίκα του, η οποία είναι οπαδός του Ολυμπιακού, να τα επηρεάσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν και όπως σημείωσε εκείνη δεν είναι ιδιαίτερα σχετική με το ποδόσφαιρο.

"Μένω στην Κυψέλη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους, σε ένα διαμέρισμα. Πήγα σχολείο στο 2ο και στο Πολυκλαδικό, το παλιό 10ο, πίσω από τον Παναθηναϊκό. Κάναμε κοπάνες για να δούμε προπονήσεις στον Τάφο του Ινδού και για να δούμε τα παιχνίδια ανεβαίναμε στην ταράτσα. Ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και είναι και τα παιδιά τώρα. Ξέρετε εγώ είπα στην Μπέτυ (σσ. τη σύζυγό του) ότι μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω, γιατί η Μπέτυ είναι Ολυμπιακός.

Κάποια στιγμή είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Ισπανία, πολύ πριν παντρευτούμε και είχα μαζέψει όσα λεφτά μας είχαν απομείνει για να πάμε να δούμε τελικό Σούπερ Καπ στο Μπερναμπέου, Ρεάλ - Σεβίλλη. Έχασε η Ρεάλ 5-2 θυμάμαι και της εξηγούσα ότι αυτοί στα πλάγια που τρέχουν πάνω κάτω δεν είναι διακοσμητικοί, οι επόπτες, έχουν ένα ρόλο να παίξουν. Με ρωτούσε, το σημαιάκι γιατί το σηκώνουν;".

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.