Τσιτσιπάς: «Απλώς ζω το όνειρο»

08:38 | 22/01/2019

Αμέσως μετά τον αγώνα, o Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε την χαρά του, λέγοντας ότι ζει ένα παραμύθι, ενώ ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη τους, λέγοντας ότι το μόνο που λείπει πλέον είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μπαουτίστα Αγκούτ. 

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Απλώς ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι μου και είπα ότι είναι τα ημιτελικά του Γκραντ Σλαμ. Τότε με είπαν τρελό, αλλά πλέον αυτό δεν είναι όνειρο, αλλά μία πραγματικότητα".

Ακολούθως ο Έλληνας τενίστας τόνισε: "Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να προετοιμαστώ για αυτό το ματς. Όπως είδα και στα social media γινόταν ένας πανικός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ. Ήταν μία σπουδαία νίκη, που τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Ήταν πρόκληση να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά χαίρομαι που έπαιξα καλά γιατί έδειξα ότι επηρεάστηκα ελάχιστα από τον προηγούμενο αγώνα".

Μιλώντας για το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας, σχολίασε: Και οι δύο τα δώσαμε όλα, ήταν 50-50. Ήξερα ότι όσο περνούσε η ώρα θα έβρισκα τις ευκαιρίες μου. Το δέχθηκα αυτό και συνέχισα να πιέζω και να επιστρέφω στα σερβίς του. Είχα καλό ξεκίνημα στο τάιμ-μπρέικ και κέρδισα χάρη στην απόδοσή μου, δε μου χαρίστηκε κάτι".

Κλείνοντας, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο κανάλι του στο youtube και τα ταξίδια του, σύστησε την οικογένειά του και αναφέρθηκε στον πιθανό επόμενο αντίπαλό του - που θα είναι ένας εκ των Ναδάλ ή Τιαφό - τονίζοντας ότι θα είναι έτοιμος για οποιονδήποτε εκ των δύο.

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.