Τσιτσιπάς - Ίμερ: Τι ώρα αναμένεται να ξεκινήσει ο αγώνας

11:00 | 28/05/2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Μίκαελ Ίμερ θα κλείσει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Νωρίτερα στο Lenglen, θα διεξαχθεί και το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον πολύ φορμαρισμένο φέτος, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) όπως και την Πέμπτη κόντρα στον Κόλαρ έτσι και το Σάββατο (28/5) με αντίπαλο τον Μίκαελ Ίμερ (Νο95) θα κλείσει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα ξεκινήσει πριν τις 18:00 (Eurosport 1), ανάλογα και με την εξέλιξη φυσικά των αγώνων που θα προηγηθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Έλληνας τενίστας μετά από δύο αγχωτικές νίκες θα προσπαθήσει να πάρει ευκολότερα την πρόκριση στην φάση των "16" του Roland Garros.

Νωρίτερα στο Lenglen, θα διεξαχθεί και το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στον Νο2 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον πολύ φορμαρισμένο φέτος, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο31). Ο αγώνας θα ξεκινήσει περίπου στις 14:00

Στο κεντρικό court, οι Γάλλοι επέλεξαν να τοποθετήσουν τα… δικά τους παιδιά και την κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ. Η 20χρονη Πολωνή θα ανοίξει τον χορό των αγώνων στο Philippe Chatrier, κόντρα στη Ντάνκα Κόβινιτς (Νο95), στις 13:00 (Eurosport 1).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.