Τσιτσιπάς: «Κάγκουρας ο Κύργιος - Δεν θέλω καμία σχέση πια μαζί του»!

11:30 | 03/07/2022

Η κόντρα των δύο συνεχίζεται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέα επίθεση στον Νικ Κύργιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sdna, απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η ήττα του οφείλεται σε όσα έκανε ο Νικ Κύργιος στο court. «Δεν θα το έλεγα», ήταν η απάντησή του. «Αλλά σίγουρα σε βγάζει εκτός ρυθμού, είναι ένα μπουλούκι, πώς να το πω, ό,τι να 'ναι στο γήπεδο. Δε νιώθεις ότι υπάρχει οργάνωση, ότι υπάρχει τάξη, στοιχεία με τα οποία λειτουργεί το άθλημά μας. Υπάρχει τάξη, σεβασμός από όλο τον κόσμο και από τους δύο αθλητές που είναι μέσα στο γήπεδο. Σήμερα (χθες) ένιωσα ότι δεν υπήρχε καθόλου σεβασμός. Και άλλες φορές, βέβαια, έχει συμβεί αυτό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, πρέπει να γίνει κάτι. Και δεν είμαι ο μοναδικός παίκτης που το λέει αυτό. Τέτοια συμπεριφορά δεν ταιριάζει με το τένις, αυτό είναι σίγουρο».

Και συνέχισε: «Ναι, έριξα το επίπεδό μου. Χωρίς καμία αμφιβολία. Πρώτα από όλα δεν θα έδειχνα αυτό που έδειξα μέσα στο γήπεδο αν δεν ξεκινούσε όλο αυτό. Φυσικά, δεν θέλω να παίζω με τους δικούς του όρους, θέλω να παίζω με τους δικούς μου όρους. Υπάρχει, όμως, ένα όριο, που αν το ξεπεράσεις αρχίζει να γίνεται κουραστικό. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν "τι κάνω μέσα στο γήπεδο, δεν με σέβεται καθόλου". Δεν σέβεται το παιχνίδι, δεν σέβεται τους διαιτητές, τον κόσμο που ήρθε να δει τένις. Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα... κάγκουρας, στην κυριολεξία».

Σε ό,τι αφορά το... μέλλον του με τον Νικ, ο Στεφ ηταν κατηγορηματικός: «Σίγουρα μετά από αυτό δεν θα υπάρξει καμία σχέση. Πριν ήταν κάπως οκ. Δεν βγαίναμε και έξω, αλλά λέγαμε ένα γεια και είχαμε και οι δύο καλές προθέσεις, ήταν φιλικές οι σχέσεις. Αλλά δεν είναι ωραίο αυτό που κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλος με τον Κύργιο ο Τσιτσιπάς - «Δεν τον γουστάρει κανείς», είπε ο Ελληνοαυστραλός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.