Τσιτσιπάς: καλλιά να βαράει παρά να μιλάει!

SMS
19:25 | 17/08/2021

Να λοιπόν που μας προέκυψε από το πουθενά (κι ένας αθλητής - σύμβολο) θιασώτης του αντιεμβολιασμού!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το golden boy του ελληνικού τένις, ο χρυσός πρεσβευτής μας στα κορτ, άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του πως δεν θα κάνει το εμβόλιο δηλώνοντας πως θα το κάνει μόνο όταν γίνει - λέει- υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!

Ναι είναι ο ίδιος αθλητής που επιλέχτηκε για να υποστηρίξει την καμπάνια για την πανδημία, αλλά τότε προφανώς δεν ήταν προβληματισμένος ή δεν προτίμησε να σιωπήσει αντί να… επικοινωνήσει!

Την ίδια ώρα ένας πραγματικά μεγάλος του τένις ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ βγήκε και μίλησε ανοικτά υπέρ του εμβολιασμού κάνοντας λόγο για μια ευθύνη που ως άνθρωποι πρέπει να το δεχτούμε!

Είναι αλήθεια πως όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην ιεραρχία του star system στον αθλητισμό, τόσο περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας κινδυνεύουν να σε… κάψουν αν δεν το έχεις μέσα σου, να ξέρεις τη δύναμη που σου δίνουν και να μπορείς να το διαχειριστείς. Είναι αλήθεια πάλι πως το επικοινωνιακό γκελ πρέπει αν δεν το έχεις μέσα σου, να το καλλιεργείς, να το υποστηρίζεις με ειδικούς που θα σε συμβουλεύουν τι λες, πως το λες και πότε το λες, ή ακόμα καλύτερα να σιωπάς όταν πρέπει.

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Αντετοκούμπο αναδεικνύεται ως ένας ηγέτης μέσα κι έξω από τις μπασκέτες γιατί κάθε του κουβέντα αποτελεί αντικείμενο θετικού σχολιασμού, πηγή έμπνευσης και πρότυπο για τις νέες γενιές. Από την άλλη ο επίσης νεαρός Στέφανος δείχνει να μην το έχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει πως καλύτερα να μασά παρά να μιλά και πως είναι καλός μόνο στο κράτημα της ρακέτας και πέρα τούτου…ουδέν!

Δεν είναι κακό αυτό, όμως καλό για τον ίδιο αλλά και τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν και… μασουλούν από την ευχέρεια του να αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του και τη λάμψη του, να τον προστατέψουν και να του δίνουν να δαγκώνει τη ρακέτα του, όταν είναι να πετάξει μια ανοησία, που δεν κάνει ζημιά μόνο στην τιτάνια προσπάθεια να πειστούν όλοι όσοι προσπαθούν να πείσουν τους ανεμβολίαστους, αλλά θολώνει και τον ίδιο που αδικεί κατάφορα τον εαυτό του!

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, θα το κάνω όταν γίνει υποχρεωτικό»

Ναδάλ: «Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από τον εφιάλτη του κορωνοϊού»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.