Τσιτσιπάς: «Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου στο Roland Garros»

08:28 | 09/06/2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη επί του Μεντβέντεφ με 3-0 σετ, ενώ τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όπου επικράτησε με 3-0 σετ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόρκιση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας θα αναμετρήθει με τον Ζβέρεφ στον ημιτελικό την Παρασκεύη (11/06), ελπίζοντας να καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τενίστας ανέφερε: ""Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά.

"Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά".

Για τη διαφορά αναμέσα στους δύο αθλητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι: "Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν υπήρχα πολλά break και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά. Η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν 40-0 κάτω και για μένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Προσπάθησα να μείνω πνευματικά στο παιχνίδι, συγκεντρωμένος και να μην αφήσω ούτε αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεπέρασα". Για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ και αν έχει ανάγκη από ξεκούραση: "Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε επίσης:

Επικός Τσιτσιπάς, μεγάλη πρόκριση στους «4» του Roland Garros!

Τα highlights της θριαμβευτικής πρόκρισης του Τσιτσιπά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.