Τσιτσιπάς: «Πηγή έμπνευσης η Μαρία»

12:50 | 30/12/2022

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τη… σκυτάλη στις δηλώσεις, μετά τον αγώνα του μεικτού διπλού στο Περθ και θέλησε να πλέξει το εγκώμιο της Μαρίας Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις στο Περθ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για το Hopman Cup και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε τώρα εδώ τη νέα έκδοση, που είναι ένα ιδιαίτερο event και βλέπω να συνεχίζεται για χρόνια. Η παρουσία των Ελλήνων βοηθάει πολύ και απολαμβάνουμε να παίζουμε μπροστά τους, νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με τη Μαρία στο γήπεδο, όχι μόνο για εμάς αλλά και για την άνοδο του ελληνικού τένις».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι το… αφεντικό στην ομάδα τους, ο Τσιτσιπάς είπε: «Λέγεται United Cup, είμαστε ίσοι. Και αυτή είναι η ομορφιά. Η Μαρία ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα στην WTA, εγώ ακολούθησα. Έβλεπα τα ματς της και ήταν πηγή έμπνευσης, μπορώ να πω και ας ακούγεται κλισέ. Ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο. Προσπαθώ να χτυπήσω το backhand μου όπως εκείνη, αλλά δεν είμαι κοντά. Προσπαθούμε και οι δύο να βελτιωθούμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.