«Τυφώνας» ο Ρεθυμνιακός

12:35 | 20/09/2020

Ο Ρεθυμνιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη Ρεθύμνου σε φιλικό στα Μισσίρια

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο Α’ ημίχρονο, όταν πέτυχε και το σύνολο των τερμάτων του, ο Ρεθυμνιακός μας επικράτησε με 0-3 στα Μισσίρια, στο 5ο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έδειξαν να επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, άνοιξαν το σκορ στο 14’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού Στέλιου Δελήμπαση και πριν την ολοκλήρωση ενός τρίλεπτου πέτυχαν το 0-2 με κεφαλιά του Σηφακάκη, ο οποίος δημιούργησε και το τελικό σκορ στο 40’. Ο σέντερ φορ των «δελφινιών» με έξυπνη «μπαλιά - τρύπα» έβγαλε «φάτσα» τον Γιώργο Αντιασβίλι απέναντι από τον Κελαϊδή, που δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να νικήσει για 3η φορά τον τερματοφύλακα του Άρη. Στην επανάληψη ο Γιώργος Λυρώνης πραγματοποίησε τις σχετικές αλλαγές, όμως οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δημιουργώντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες μπροστά στην εστία των γηπεδούχων, με πρωταγωνιστές τους Χαλκιαδάκη, Αντιασβίλι και Βρεττό.

Σημαντικότερη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους» η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματαραγκάσι που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοκκαλά.

ΆΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α. Παπαδάκης) : Κελαϊδής, Βαρούχας (46’ Σεφουλάϊ), Νικηφόρος, Παπαδάκης (60’ Σωπασής), Μεταξάκης, Μαγιάφας (46’ Λαζίδης), Ζότο (46’ Σκουλούδης), Περήφανος (85’ Μπακάκης), Γαβαλάς (71’ Ανδρουλάκης), Τσουμάγκας (39’ λ.τ. Μανωλακάκης), Ματαραγκάσι.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γ. Λυρώνης) : Κοκκαλάς, Πρινιανάκης, Μυρθιανός (46’ Κουδουνάκης), Μπούσδρας (46’ Δασκαλάκης), Γεωργούλης, Δελήμπασης (46’ Δροσάκης), Χαλκιαδάκης (85’ Κοσκινάς), Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκης (59’ Τουρνάκης), Σηφακάκης (46’ Φράγκος), Παπιομίτογλου (46’ Βρεττός).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.