Τζάμπα ήττα ο ΟΦΗ

19:17 | 22/01/2020

Ο Όμιλος προσπάθησε, έκανε ένα πολύ καλό β' μέρος, όμως γνώρισε την ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να συνεχίσει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα την πορεία του στην Super League 1. Είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, αλλά έχασε από ένα γκολ, που προήλθε από δικό του λάθος στα χασομέρια του πρώτου μέρους.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή συνέθεσαν οι Στάικος, Μεγιάδο και Νέιρα. Στις πλευρές της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Βαζ και Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

«Ψυχρολουσία»

Ο ΟΦΗ στο ξεκίνημα δέχτηκε πίεση ψηλά από τον αντίπαλο και είχε δυσκολία να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις απειλής.

Οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα, είχαν καλύτερο passing game και είχαν μια φάση στο 13’, με άστοχη κεφαλιά του Γκιλιέρμε από κοντά. Ο Όμιλος προσπαθούσε να βρει ρυθμό κα στο 21’ έκανε αισθητή την παρουσία του στο χορτάρι.

Έπειτα από ωραία συνεργασία, ο Κοροβέσης σέντραρε συρτά, η μπάλα έφτασε στον Στάικο, που ήταν μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά σούταρε άουτ.

Στα επόμενα λεπτά, μάλιστα, το σύνολο του Σίμου ανέβασε «στροφές» και έφτανε με αξιώσεις στην εστία του Σα. Κάποια αβίαστα λάθη των «ασπρόμαυρων», επέτρεπαν στους Πειραιώτες να γίνουν επικίνδυνοι, χωρίς, ωστόσο, να φτάνουν σε τελική προσπάθεια.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε θετική παρουσία, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχτηκε μια ψυχρολουσία.

Ο Γιαννούλης δεν κάλυψε σωστά την μπάλα, ο Ελ Αραμπί του «έκλεψε», πάσαρε στον Καμαρά, που με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-1.

Δεν είχε ουσία

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σίμου μπήκαν πολύ καλά και απείλησαν στο 48’ με την κεφαλιά του Νέιρα, έπειτα από τη σέντρα του Βαζ.

Ο ΟΦΗ ήταν πιο επιθετικός , έφτανε συχνά στα καρέ του Ολυμπιακού, όμως δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον την κατοχή, κυκλοφορούσαν σωστά, αλλά υστερούσαν δημιουργικά και δεν πλησίαζαν στο γκολ.

Ο χρόνος φυσικά κυλούσε υπέρ των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι ήθελαν να διαφυλάξουν το μηδέν και στους χώρους που έβρισκαν να ψάξουν το δεύτερο τέρμα. Δεν είχαν, βέβαια, ανησυχήσει καθόλου τον Σωτηρίου μέχρι το 77’, όταν ο Μπα αστόχησε σε κενή εστία, έπειτα από φάουλ του Τσιμίκα.

Σταδιακά το πράγματα γίνονταν όλο και πιο δύσκολα για τον Όμιλο, ενώ το συγκρότημα του Μάρτινς είχε άλλη μια σημαντική στιγμή, στο 85’, με τον Σωτηρίου να λέει «όχι» στον Ελ Αραμπί. Το 0-1 παρέμεινε και ο ΟΦΗ δεν πήρε τίποτα από το ματς.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (74’ Φερέιρα), Νέιρα, Βαζ (86’ Νοικοκυράκης), Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο.

Ολυμπιακός: (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουΐ, Μασούρας (69’ Λοβέρα), Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά (76’ Σουντανί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδια από οπαδούς του Ολυμπιακού πριν από τη σέντρα

Ο Σεμέδο έσπρωξε ball boy και αποβλήθηκε

Σίμος: «Μακάρι να υπήρχε τάιμ άουτ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.