Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις Ελπίδες υπό το βλέμμα του Πογέτ

19:43 | 28/03/2023

Στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του EURO U21 2025, η Εθνική Ελπίδων παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Καλύτερη στο α΄ ημίχρονο η Ελλάδα, μοιρασμένο το παιχνίδι στο β΄ μέρος. Ο Χρήστος Τζόλης το "ελληνικό" γκολ.

Οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Καρπίσκι βρήκε το δοκάρι του Τζολάκη στο 7΄. Η Εθνική όμως ήταν πιο αποτελεσματική και μετέτρεψε σε γκολ τη δική της πρώτη κλασσική ευκαιρία στο 11΄: ο Σουρλής πέρασε την ασίστ στον Τζόλη που με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Λευκορωσία ισοφάρισε με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Κάζαραμπ που αξιοποίησε τη σέντρα ακριβείας του Ζίνοβιτς..

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

* Τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.