Xρόνια πολλά Μίστερ!

SMS
10:52 | 05/11/2020

Οι ευχές της Αναγέννησης σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιράνθρωπο, στην ιδρυτή του συλλόγου, Νίκο Δεδελετάκη

Τις δικές της ευχές στο Νίκο Δεδελετάκη έστειλε η Αναγέννηση Ιεράπετρας. Ο νυν τεχνικός διευθυντής του συλλόγους, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο της Αναγέννησης από το 1979, έχει σήμερα γενέθλια (έκλεισε τα 73), και η ομάδα της Ιεράπετρας δεν μπορούσε να ξεχάσει τον ιδρυτή του συλλόγου.

Χρόνια πολλά στον δικό μας Νίκο Δεδελετάκη ! Αιώνια πιστός !

Στον δικό μας άνθρωπο, στον δικό μας προπονητή, στον δικό μας τεχνικό διευθυντή, στον αιώνιο έφηβο, στον ισόβια δεμένο με τα Λιοντάρια, στον ιδρυτή της Αναγέννησης , στον Νίκο Δεδελετάκη, ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , αλλά και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ !

Απο το 1979 ο Νίκος Δεδελετάκης κάθεται στον πάγκο της Αναγέννησης , μετρώντας άπειρες στιγμές επιτυχιών, όμορφων στιγμών, αγωνίας, άγχους και εμπειριων. Εμπειρίες που κανείς άλλος προπονητής δεν έχει συλλέξει μέσα από μια μόνο ομάδα, την ομάδα της καρδιάς του : την Αναγέννηση. Ο ίδιος έχει πει ότι η Αναγέννηση είναι το 3ο του παιδί. Ήδη μετράει 42 χρόνια στο πάγκο της ίδιας ομάδας, ρεκόρ όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον θρυλικό Οσέρ Γκι Ρου, να το κατέχει μέχρι τώρα στο πάγκο γαλλικής ομάδας, ρεκόρ όμως που θα σπάσει σε λίγο καιρό ο δικός μας κύριος Νίκος.

Το 1979 ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής αποφασίζει με παράγοντες του ποδοσφαίρου να ιδρύσει την Αναγέννηση. Από τότε μέχρι σήμερα μετράει κατακτήσεις τίτλων, 19 συμμετοχές στη Δ΄εθνική , με την καλύτερη στιγμή η 4η θέση στη Δ΄εθνική το 2010. Μέσα απο την δική του φιλοσοφία, μέσα απο τη δική του σχολή γαλουχήθηκαν και βγήκαν σπουδαία ονόματα ποδοσφαιριστών για το λασιθιώτικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο : Κουτούζος, αδέρφια Αγγελάκη, Μαστοράκη, Χατζάκη, Δεδελετάκη, Πρωτογεράκη, Καρτσάκη, Πηγιάκη, Χριστάκη.

Μετράει όμως και προσωπική πορεία επιτυχημένη με την λατρεμένη του σύζυγο κ. Κατερίνα στο πλευρό του και τα δύο του παιδιά Κώστα και Μαρία , που άξιοι συνεχιστές του, προσφέρουν στο χώρο του αθλητισμού και βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο άθλημα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Μεγάλη του αδυναμία τα δύο εγγονάκια, Κατερίνα και Θοδωρή, ένας τρυφερός παππούς , που μόνο "αθλητικά παραμύθια και ιστορίες " ξέρει να λέει.

Ο δικός μας κύριος Νίκος , όπως μόνο εμείς τον ξέρουμε, ένας πιστός στρατιώτης στην Αναγέννηση και στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχει αφιερώσει την ζωή του ολόκληρη στο άθλημα και σητν ομάδα που λατρεύει. Ο δικός μας κ. Νίκος, με την φωνή τη βραχνή να φωνάζει από τον πάγκο της ομάδας και να ακούγεται σε όλο το γήπεδο, είναι ο άνθρωπος που μετά το σφύριγμα του διαιτητή θα είναι ο πρώτος που θα αγκαλιάσει τους παίκτες του, που θα έχει έναν καλό λόγο για όλα τα παιδιά.

Εμείς εκτός απο ένα μεγάλο ευχαριστώ, του ευχόμαστε χρόνια πολλά και όμορφα και να συνεχίσει να δίνει και να μοιράζεται τις πολύτιμες συμβουλές και εμπειρίες του με όλους !

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.