Υπάρχει και πιο κάτω: Ούτε το Λιχτενστάιν!

23:39 | 08/09/2019

Η απογοητευτική Εθνική δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε το Λιχτενστάιν (1-1) στο άδειο κι άραχνο ΟΑΚΑ. Δείτε τα γκολ.

O Τζον Φαν Σιπ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία, όπου γνωρίσαμε την ήττα με 1-0. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στους Μπακάκη, Τσιμίκα, Σάμαρη και Φετφατζίδη, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Κουρμπέλη και Κολοβό.

Η Ελλάδα είχε την κατοχή και τις φάσεις, βρήκε το γκολ με τον Μασούρα στο 33', είχε δοκάρι, είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα, αλλά ο κατήφορος συνεχίστηκε και με το ουραγό Λιχτενστάιν. Μία λάθος πάσα του Ζέκα έδωσε... έτοιμο γκολ στον Σολάνοβιτς και αυτός προλαβαίνοντας στο σπριντ του Μανωλά-Παπασταθόπουλος σκόραρε στο 85' για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά η Εθνική προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται, πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων σε μία προκριματική φάση που πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό. Οπως πρέπει να ξεχαστεί και η εικόνα των διεθνών του Λιχτενστάιν να πανηγυρίζουν την ισοπαλία λες και κατέκτησαν το Μουντιάλ. Εικόνα από το μέλλον για τη δική μας Εθνική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδειο το ΟΑΚΑ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.