Υπέγραψε στους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

11:30 | 10/07/2018

Ο «βασιλιάς» έβαλε την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι και τυπικά παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιό του το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 153,3 εκατ. δολάρια.

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον ΛεΜπρόν έδωσε στο φως της δημοσιότητας τη σχετική φωτογραφία που απεικονίζει τον «βασιλιά» να υπογράφει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λος Άντζελες. Στα αριστερά του είναι ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα, ενώ στα δεξιά του ο παιδικός του φίλος, Ριτς Πολ.

Αμέσως μετά οι Λέικερς ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Μάτζικ Τζόνσον έπλεξε το εγκώμιο του νεοαποκτηθέντα άσου. «Είναι ξεχωριστός, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Του αρέσει να είναι ανταγωνιστικός και είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, που θέλει να κερδίζει και να πετυχαίνουν οι συμπαίκτες του. Οι Λέικερς είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν συμπαίκτη που έχει βρεθεί σε εννέα τελικούς του ΝΒΑ. Είναι ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή των Λέικερς στα playoffs και τους τελικούς», είπε χαρακτηριστικά.

Προβολή εικόνας στο Twitter
EyiIJojJ_normal.jpgLos Angeles Lakers ✔@Lakers
The King has arrived 👑#LakeShow + @KingJames
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.