Υπερήφανος για την ομάδα του ο Έμερι παρά το τέλος αήττητου εντός έδρας σερί

11:30 | 31/01/2024

Η Άστον Βίλα θα πρέπει να είναι υπερήφανη για τους 17 εντός έδρας αγώνες που παρέμεινε αήττητη στην Premier League και να προσπαθήσει να κερδίσει κάποια προοπτική αφού η Νιούκαστλ έβαλε τέλος στο σερί την Τρίτη, δήλωσε ο προπονητής Ουνάι Έμερι.

Δύο τέρματα του αμυντικού Φαμπιάν Σαρ στο πρώτο ημίχρονο βοήθησαν τη Νιούκαστλ να κερδίσει με 3-1 στο «Villa Park» καθώς οι «ανθρακωρύχοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει στο Μπέρμιγχαμ μετά τη νίκη της Άρσεναλ με 4-2 τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η Βίλα είχε 16 νίκες και μόνο μία ισοπαλία κατά τη διάρκεια του αήττητου σερί της, και παρά την ήττα, η ομάδα του Έμερι βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Η ήττα θα ερχόταν κάποια μέρα και η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη συνολικά», είπε ο Έμερι, ο οποίος ανέτρεψε την τύχη του συλλόγου από τότε που αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ τον Οκτώβριο του 2022.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους φιλάθλους μας και πολύ περήφανος για τους παίκτες με τον τρόπο που το κάναμε. Το σερί τελείωσε γιατί χάσαμε μετά από πολύ καιρό εδώ. Πάντα όταν χάνεις είναι λίγο απογοητευτικό για τους παίκτες και τους οπαδούς, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε προοπτική για τη συνέχεια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.