Υπέροχες στιγμές στην Αγγλία: Ο Έρικσεν επέστρεψε στα γήπεδα!

18:33 | 26/02/2022

O Δανός χαφ πάτησε ξανά χορτάρι στο Μπρέντφορντ - Νιούκαστλ 8,5 μήνες μετά την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020 - αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, δείτε το βίντεο

Η καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro 2020, ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Δανό επιτελικό μέσο να κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να προσεύχεται για εκείνον.

Τελικά, όχι μόνο βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη που χρειάστηκε να δώσει από τότε που ήρθε στον κόσμο αλλά πλέον πανηγυρίζει και έναν θρίαμβο της ζωής, μέσω της επιστροφής του στη δράση σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Αγγλικής Μπρέντφορντ.


Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε ως αλλαγή του Ματίας Γένσεν στο 52', με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Νιούκαστλ και με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό.

Θυμίζουμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου ο Δανός διεθνής πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τις "μέλισσες" στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικσεν είναι πλέον ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, με το συγκεκριμένο γεγονός να είναι άλλωστε και η αιτία του διαζυγίου του με την Ίντερ πριν λίγους μήνες από τη στιγμή που οι ισχύοντες κανονισμοί στην Ιταλία δεν επιτρέπουν σε έναν παίκτη με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε οποιοδήποτε αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.