Υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ!

16:53 | 08/05/2021

Η κρητική ομάδα ηττήθηκε (0-1) από τον Απόλλωνα Λάρισας και σε συνδυασμό με την νίκη του Καραϊσκάκη Άρτας υποβιβάστηκε από τον Superleague 2 ως ουραγός

Εξ αρχής η αποστολή ήταν δύσκολη, όμως ο ΟΦΙ έδειχνε ότι μπορεί να το παλέψει, τελικά δεν μπόρεσε και έτσι υποβιβάστηκε. Η ομάδα της Ιεράπετρας ηττήθηκε με 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας, έμεινε ουραγός με 17 πόντους και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να σωθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη, Ο Απόλλωνας δεν έχει σωθεί ακόμη, αλλά με 28 πόντους είναι περισσότερο άνετος. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 6ο λεπτό ο Σέχου με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νταμπό. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μόρα στο 61' και του Κούστα στο 87'.

Μία μεγάλη νίκη που φουντώνει τη μάχη για την παραμονή πέτυχε ο Καραϊσκάκης Άρτας που επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Δόξας Δράμας. Έτσι, η ομάδα της Άρτας μετράει 23 πόντους βρίσκεται ακόμη στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο είναι στο -1 από την Δόξα Δράμας και στο -2 από τα Τρίκαλα.

Στο 22' ο Σαμπανίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Ναζίμ ισοφάρισε στο 59'. Ο Πινδώνης έδωσε ξανά πριβάδισμα στη Δόξα, ώστε να ο Μπρέμπο να κάνει το 2-2 στο 80'. Η ανατροπή ήρθε ένα λεπτό αργότερα με τον Βανκεβάι στο 81', ενώ στο 84' ο Δούμτσιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην Πάτρα, η αδιάφορη Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στα Τρίκαλα, τα οποία δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκονται ακόμη σε περιπέτειες, αφού είναι στο +2 απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Πατρινοί πέτυχαν δύο γκολ στο 13' με τον Παπαδόπουλο και στο 20' με τον Μπάτροβιτς, ενώ πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ο Σταμάτης μείωσε για τα Τρίκαλα στο 35'.

Τα αποτελέσματα

  • Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-1
  • Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0
  • Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης 2-4

Η βαθμολογία

1. Παναχαϊκή 34

2. Απόλλων Λάρισας 28

3. Τρίκαλα 25

4. Δόξα Δράμας 24

--------------------

5. Καραϊσκάκης 23

6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

Οι τελευταίες αγωνιστικές

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/05)

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/05)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

Photo Credits: Eurokinissi

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.