Υποστηρικτής της πρότασης του ΟΦΗ ο Μαχλάς

19:25 | 20/05/2020

Τι είπε ο παλαίμαχος φορ του Ομίλου για το αίτημα των «ασπρόμαυρων» να γίνουν τα πλέι οφ με κόσμο στις εξέδρες.

Ο Νίκος Μαχλάς φιλοξενήθηκε στο Metropolis και τόνισε ότι η τοποθέτηση του ΟΦΗ ήταν σωστή, για παρουσία 20% φιλάθλων στο γήπεδο, αφού διαφορετικά οι παίκτες χάνουν το κίνητρο τους. Είπε μεταξύ άλλων:

Για την πρόταση του ΟΦΗ για κόσμο στα παιχνίδια της Super League 1: «Νομίζω πως γίνεται. Ήταν σωστή η τοποθέτηση του ΟΦΗ. Βλέπουμε πως είναι η Bundesliga χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ένα 20-30% πληρότητα στα γήπεδα θα ήταν ένα καλό ποσοστό. Να ακούν οι παίκτες κανένα σύνθημα, να εμψυχωθούν, να αλλάξει η ψυχολογία τους. Έχει τύχει να παίξω σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας, είναι άσχημο, καταστροφικό. Ήταν σαν φιλικό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο, να έρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ομάδα τους».

Τι περιμένει να δει στα ματς του πρωταθλήματος: «Σε ένα τόσο καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga δεν είδαμε τίποτα από θέαμα. Δεν ξέρω αν οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν από τη ζέστη και την απραξία. Φοβάμαι πως θα υπάρξουν και τραυματισμοί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.