Υπόθεση Νέιρα: Τα δεδομένα και τα «θέλω» των δύο πλευρών

08:09 | 17/06/2019

Τελειώνει σύντομα το σίριαλ με τον Νέιρα, για το οποίο ο ΟΦΗ εξ αρχής έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Εν αναμονή της απάντησης του Χουάν Νέιρα βρίσκονται στον ΟΦΗ, όπου οι επικεφαλής βρίσκονται σε εργασιακό «οργασμό» με ουκ ολίγα ανοιχτά θέματα (ανανεώσεις-μεταγραφές, Βέρα-Ισις, προετοιμασία, ΒΑΚ).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι αυτό που ίσως λήξει το συντομότερο είναι το θέμα του Αργεντινού. Ο ΟΦΗ φρόντισε να δείξει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να κρατήσει τον Νέιρα και μάλιστα δείχνοντας την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του προσφέροντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στον ΟΦΗ δεν κοιτάζουν μόνο την αγωνιστική προσφορά ενός ποδοσφαιριστή (για τον Νέιρα είναι δεδομένη αφού ήταν εκ των MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε), αλλά και το τι μπορεί να δώσει στο μέλλον. Επίσης, θέτουν ένα συγκεκριμένο «ταβάνι» στις οικονομικές προσφορές όχι μόνο βάσει δυνατοτήτων και μπάτζετ, αλλά και για να μη δημιουργηθούν ανισορροπίες στα αποδυτήρια.

Ο Αργεντινός είναι 31 ετών και βάσει ηλικίας έχει 1-2 καλά συμβόλαια να κάνει ακόμα. Ο ΟΦΗ του δίνει τη δυνατότητα για επέκταση της συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια με μικρότερες (συνολικές) αποδοχές από αυτές που είχε έως τώρα, αλλά του δίνει τη σιγουριά της διετούς επαγγελματικής του εξασφάλισης σε ένα καλό περιβάλλον, με άριστες συνθήκες και -σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι- πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Νέιρα είναι επαγγελματίας και καλά κάνει να αναζητά την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση. Αν ο ίδιος θεωρεί ότι αξίζει παραπάνω χρήματα τότε μπορεί να τα βρει αλλού, ο ΟΦΗ πάντως από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος στο τι μπορεί να προσφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι η καθυστέρηση της απάντησης του Αργεντινού έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Θα μείνει; Θα φύγει; Περιμένει κάτι άλλο πριν απαντήσει; Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει μετατραπεί σε σίριαλ, το οποίο φαίνεται ότι θα λήξει σύντομα. Μένει να δούμε αν θα έχει happy end ή αν ο ΟΦΗ θα αναζητήσει αλλού για παίκτες σε αυτή τη θέση (που ήδη το έχει κάνει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 19+1 παίκτες του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.