Υπόθεση Τσουμάνη: «Τρεις ομάδες του χρωστούσαν, όλοι ξέρουμε ποιες είναι»

09:31 | 11/10/2021

Αποκαλυπτικός αναφορικά με τις ομάδες που χρωστούσαν στον άτυχο Νίκο Τσουμάνη ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

«Στο αρχείο του Νίκου υπήρχαν τρεις ομάδες που του χρωστούσαν χρήματα και δεν τα είχε πάρει καθώς οι ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές ΑΦΜ ή πτωχεύσαν. Καλό θα είναι να μην αναφέρουμε ποιες είναι. Όλοι πάνω κάτω γνωρίζετε...», τόνισε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αναφέρθηκε ακόμη στις προεκτάσεις που έχει ο θάνατος του 31χρονου παίκτη, την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα από οικονομικής άποψης, αλλά και τις επόμενες κινήσεις του ΠΣΑΤ.

Επίσης, ο Μπαντής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στις μικρότερες κατηγορίες: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανασφάλιστος ποδοσφαιριστής, αλλά όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα της Superleague 2, όπου επικρατεί ένα μπάχαλο για τις ομάδες και για τους ποδοσφαιριστές των οποίων έχουν ανακληθεί τα δελτία. Δευτέρα τα παιδιά έπαιξαν Κύπελλο και την Τρίτη ανακλήθηκαν τα δελτία τους. Διακρίνων πως στις χαμηλότερες κατηγορίες λείπει η οργάνωση αλλά δεν φταίει μόνο αυτή η κατηγορία, αλλά και η...«μαμά» ΕΠΟ. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι τι συμβαίνει και δεν πάει καλά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.