Ύστατη κίνηση για Παπάζογλου

08:12 | 20/07/2018

Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Τάσο Παπάζογλου, με τους διοικούντες να δείχνουν αποφασισμένοι για την τελευταία προσπάθεια να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα, ειδάλλως θα ενεργοποιήσουν τις επόμενες επιλογές στις οποίες έχουν καταλήξει.

Η επιθυμία που υπάρχει στον Όμιλο, να είναι Έλληνας, έμπειρος και με προσωπικότητα ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την άμυνα, έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας στο να επιχειρήσουν μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη και να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Παρόλα αυτά δεν θα αναμένουν πολύ και αν δεν βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας με την πλευρά του Παπάζογλου, τότε θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν για τη θέση. 

Οι τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για δυο παίκτες “stand by”, έναν Έλληνα και έναν ξένο, δίχως όμως να έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των δύο θα είναι ο «εκλεκτός», στην περίπτωση όπου οριστικά και τελεσίδικα δεν προχωρήσει η περίπτωση Παπάζογλου. 

Στο μεταξύ, για τον επιθετικό δεν υπάρχει προσώρας κάτι νεότερο ή περισσότερο από όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Το μόνο που έχει διαρρεύσει από την πλευρά του ΟΦΗ είναι πως οι πρώτες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση είναι από την ξένη αγορά, συγκεκριμένα την Λατινική και πως το όνομά του δεν έχει «βγει στην επιφάνεια». 

Για τον Εμπεσίλιο τα νεότερα θα υπάρξουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ίσως μετά από αυτό να πάρει την οριστική του απόφαση. Δεν αποκλείεται όμως να θέλει να τον δει αγωνιζόμενο και στο δεύτερο φιλικό, αυτό της Τετάρτης 25/7 με τη Λάρισα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.