Ζερβάκη: «Ίσως το μυαλό μας να ήταν στη νίκη επί του ΠΑΟ»

20:35 | 25/07/2021

Tι είπαν οι Έφη Ζερβάκη και η Φωτεινή Αλιφραγκή για την ήττα από την Αμίλλα, στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων

Έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού σε ''νεκρό'' χρόνο, ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση, αφού έχασε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός», στην Καισαριανή, με 62-58 από την Άμιλλα. Mάλιστα, μιλώντας μετά το τέλος του ματς η προπονήτρια Έφη Ζερβάκη έκανε λόγο για αστοχία αλλά και ότι το μυαλό των παικτριών της ίσως ήταν στο Σαββατιάτικο ματς.

Ζερβάκη Έφη (προπονήτρια ΟΦΗ): «Τα κορίτσια της Άμιλλας παίξανε πάρα πολύ δυνατά. Εμείς για κάποιο λόγο μπήκαμε ανέτοιμες, ενώ είχαμε δει το παιχνίδι, την ομάδα, είχαμε προετοιμαστεί, δεν ήμασταν ψυχολογικά προετοιμασμένες. Ίσως το μυαλό μας να ήταν στη χθεσινή νίκη και δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε, επιπλέον ήμασταν άστοχες, δεν μπορέσαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, ενώ χάναμε και τα ριμπάουντ».

Αλιφραγκή Φωτεινή (αθλήτρια ΟΦΗ): «Χθες ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Σήμερα μπήκαμε νωθρά, κάτι που δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν καταφέραμε να ανακόψουμε την αντίπαλο και έτσι ήρθε η ήττα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.