Ζερβινιό: «Ήρθα στον Άρη για να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

09:30 | 22/08/2022

Ο Ζερβινιό έχει υψηλές φιλοδοξίες με τον Άρη, καθώς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού ότι η φιλοδοξία του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους κίτρινους.

Ο Ζερβινιό πραγματοποίησε το ντεμπούτο το με τη φανέλα του Άρη στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0 και έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι πήρε μεταγραφή στους κίτρινους με φιλοδοξία να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι δουλεύει βήμα - βήμα για να είναι έτοιμος 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζερβινιό στη NOVA: Για το ματς και το ότι επέστρεψε στη δράση: "Ήταν πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και η υποδοχή. Αλλά σήμερα το σημαντικότερο για μένα είναι που επέστρεψα μετά από πολύ καιρό. Είχα έναν χρόνο να παίξω. Αισθάνθηκα πολύ καλά".

Για το πότε θα είναι έτοιμος: "Δουλεύω γι' αυτό. Αυτά είναι τα πρώτα λεπτά. Βήμα - βήμα για να είμαι 100% έτοιμος. Σήμερα πατούσα καλά".

Για το πώς βλέπει τον Άρη με την εμπειρία που διαθέτει: "Καλή ομάδα. Η πρώτη εντύπωση για μένα είναι οι οπαδοί. Πριν έρθω εδώ δεν ήξερα το πρωτάθλημα. Όταν είδα την ατμόσφαιρα μου άρεσε. Έχουμε καλούς παίκτες και μια καλή ομάδα. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αλλά θέλουμε δουλειά. Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Για το ότι ο Άρης πέτυχε πολλά γκολ και κράτησε το μηδέν: "Εγώ ήρθα εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Άρη. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Γι' αυτό είναι να δουλέψουμε η φιλοδοξία μου είναι αυτή".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.