Ζήτησε να αποχωρήσει ο από τον Λεβαδειακό ο Μαχαίρας

10:17 | 16/07/2018

Το εξαιρετικό πρωτάθλημα που έκανε πέρσι με τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μαχαίρας, δεν φαίνεται πως έπεισε τον Άκη Μάντζιο προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα για τη νέα χρονιά.

Για το λόγο αυτό και ο πρώην μέσος του Ομίλου έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Βοιωτίας. Εξάλλου δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του Λεβαδειακού για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Bajic Vladimir, Epassy Mboka, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Απόστολος, Leonardo, Moisse Adilehou, Diogo Jordao, Akeem Omo, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Chumbinio, Markovski Marko, Sawadogo Souleymane, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος, Μπαστακός Μιχάλης. 

Αν και όταν μείνει ελεύθερος και τυπικά από τον Λεβαδειακό ο Μαχαίρας, δεν αποκλείεται ο ΟΦΗ να δείξει ενδιαφέρον προκειμένου να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό του, μολονότι στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται δείχνει να έχει πληρότητα. Ο ποδοσφαιριστής χαίρει της εκτίμησης του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο για την αγωνιστική του αξία, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.