Ζιντάν: «Γι' αυτό επιστρέφω»

22:31 | 11/03/2019

Οι σημαντικότερες ατάκες του Ζιντάν στην επίσημη παρουσίασή του.

Γεμάτη... Ζιντάν ήταν η Δευτέρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «Ζιζού» επέστρεψε στον πάγκο των «μερένχες» και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Όταν έφυγα, το έκανα  γιατί το χρειαζόμουν, τόσο εγώ όσο και η ομάδα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τώρα επιστρέφω γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος και επειδή αγαπώ πολύ τον Φλορεντίνο και την ομάδα. Η καρδιά μου έλεγε ότι έπρεπε να ξεκουραστώ λιγάκι. Αυτό που με φέρνει πάλι πίσω είναι η επιθυμία μου να βρίσκομαι εδώ. Ήθελα να γυρίσω. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία. Αν σκεφτόμουν μόνο το παρελθόν, δεν θα επέστρεφα. Αλήθεια θέλω να επιστρέψουμε στην κορυφή για το κλαμπ, για τον πρόεδρο, για τους οπαδούς. Δεν σκέφτομαι ονόματα για μεταγραφές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα παιχνίδια που μας μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά του, ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία: «Σε ευχαριστώ που επέστρεψες σπίτι σου. Ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο είναι ξανά μαζί μας. Το πάθος σου για αυτό το σύλλογο σε έφερε εδώ για μία ακόμα φορά. Οι μοίρες μας είναι και πάλι ενωμένες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.