Ζιντάν: «Παράλογο να μας αποκλείσουν από το Champions League»

17:44 | 23/04/2021

Τι είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για τις αρχικές φήμες με την τιμωρία από την UEFA

«Είναι παράλογοΈχουμε το δικαίωμα να παίξουμε στο Champions League και θα προετοιμαστούμε για αυτό». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Ζινεντίν Ζιντάν τις φήμες (που δεν επιβεβαιώθηκαν)περί αποκλεισμού της Ρεάλ από τα ημιτελικά του Champions League, λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που διαδραμάτισε ο σύλλογος από τη Μαδρίτη στην αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας της ευρωπαϊκής Super League. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε αφήσει με χθεσινές δηλώσεις του ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, αλλά σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας δεν προχώρησε στη λήψη κάποιας σχετικής απόφασης.

Πριν τον πρώτο ημιτελικό με την Τσέλσι, οι «μερένγκες» υποδέχονται αύριο (24/4) τη Μπέτις, για την 32η αγωνιστική της La Liga, και θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Ο Ζιντάν θα έχει στη διάθεσή του, για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου, τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος πήρε επιτέλους το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όπως δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός, κανονικά θα παίξει και ο Λούκα Μόντριτς, ενώ, αντίθετα, παραμένουν εκτός οι Τόνι Κρόος και Φερλάν Μεντί, οι οποίοι «τρέχουν» για να προλάβουν το ματς με τους Λονδρέζους, ο Φέντε Βαλβέρδε λόγω κορονοϊού και ο Λούκας Βάθκεθ, που έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός πλάνων θα είναι και πάλι ο Σέρχιο Ράμος, για τον οποίο ο Ζιντάν είπε ότι «λίγο του μένει (σ.σ. για να επανέλθει) και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, πάντα τον θέλουμε μαζί μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.