Ζλατιλίδης: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη»

09:26 | 09/02/2020

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο του Ηρακλείου να σταθεί κοντά στην ομάδα.

Ο Όμιλος ηττήθηκε από τον Παμβοχαϊκό στο τάι μπρέικ, παρόλο που έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη, με την οποία θα έκανε αποφασιστικό «βήμα» για την παραμονή.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης μετά το τέλος του ματς τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν στη συνέχεια να έχουν μεγαλύτερη στήριξη, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να κρατηθούν στη Volley League.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε με 3-1 το χάσαμε με 3-2. Δεν έχω παράπονο απο τα παιδιά. Εδωσαν ότι μπορούσαν. Στο κρίσιμο σημείο, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Επρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Παλέψαμε όμως και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά.

Μας περιμένουν δυο δύσκολοι μήνες και καλώ την κοινωνία του Ηρακλείου, να έρθει πιο κοντά μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη απο όλη την πόλη κα περιμένω στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο και να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.

Κάποιοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουν ψηλότερα τον ΟΦΗ και μέσα σε αυτούς βάζω και τους παίκτες μου και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε πολύτιμο βαθμό ο ΟΦΗ, μπορούσε τη νίκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.