Ζλατιλίδης: «Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι»

21:18 | 02/11/2019

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ήττα την προσπάθεια του στην Volley League και ο Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε ότι το συγκρότημα του δεν ήταν συγκεντρωμένο και ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα στην έδρα μας. Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε και την βοήθεια του .Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσουμε.

Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Για να κοντράρεις τέτοιες ομάδες, πρέπει να το κάνεις αυτό. Χάσαμε την συγκέντρωση μας στην ποιότητα της υποδοχής.

 Στο τελευταίο σετ, σταθήκαμε καλύτερα, αλλά πάλι στη λεπτομέρεια, χάσαμε το σετ. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μας, για να πετύχουμε το στόχο, που έχουν θέσει την παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Εχει κάποιες πολύ καλές ομάδες, τις οποίες για να τις κερδίσεις, πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια.

Εμείς μαθαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε κάθε αγωνιστική να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Πρέπει να βρούμε πιο ξεκάθαρα τους ρόλους μας.

Δεν παύει όμως να είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία. Ελπίζω μελλοντικά σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, υπογράμμισε:  «Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ηταν ένα απο τα παιχνίδια κλειδιά της νέας περιόδου.

Και βέβαια και σαν ξεκίνημα της νέας σεζόν, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα του ΟΦΗ, είναι μια πάρα πολυ καλή και δυνατή ομάδα. Το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το θέλαμε κυρίως απο πλευράς τακτικής.

Καταφέραμε να κάνουμε ένα 3-0 το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Το πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων. Η μια είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που κάνουν πρωταθλητισμό.  Η άλλη είναι μια μεσαία κατηγορία, ομάδων, που είναι ο Παναθηναικός, ο ΟΦΗ, η Σύρος, η Κηφισιά και ίσως μπεί και ο Ηρακλής, γιατί το Δεκέμβριο οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να ενισχυθούν.

Η τρίτη κατηγορία είναι η Ελπίδα, ο Παμβοχαικός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα παλέψουν για την σωτηρία. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όπως κάθε χρόνο».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχασε στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ στο γεμάτο ΒΑΚ

Kατάμεστο το ΒΑΚ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.