Έπιασε «13άρι» ο Γιούχτας…

18:41 | 04/02/2018

Και η ξέφρενη πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου καλά κρατεί για τον Γιούχτα…

Ο σύλλογος των Αρχανών έκανε στην αυλαία του δεύτερου γύρου της Α1 ΕΠΣΗ εντυπωσιακό πέρασμα από τον Ζαρό, καθώς διέλυσε 1-5 την τοπική ομάδα.

Το σύνολο, έτσι, του Μηνά Πίτσου, συμπλήρωσε 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και διατήρησε το +5 από το δεύτερο ΠΑΝΟΜ, που επιβλήθηκε 3-1 του ΑΟΤ. Από’ κει και πέρα, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Μινωικής και «ανέπνευσε» βαθμολογικά.

Ο Ανθεστίων, από την πλευρά του, συνέχισε τη φανταστική του παρουσία, αφού νίκησε 2-3 την Τύλισο, πανηγύρισε το 4ο σερί του «τρίποντο» και «σκαρφάλωσε» τέταρτος, «παρέα» με Αλμυρό και Μοίρες, που στη μεταξύ τους «μάχη» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

«Οξυγόνο» πήρε το Λίντο, μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, με τους Κρουσανιώτες, πάντως, να φωνάζουν για τη διαιτησία και να σκέφτονται ακόμη και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η Χερσόνησος κατέκτησε πολύτιμο «διπλό» με 0-3 απέναντι στις Ελπίδες και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Ισόπαλα, τέλος, με σκορ 1-1 έληξαν τα παιχνίδια Ρωμανός-Κεραυνός και Φαιστός-Γόρτυς.

Για τη 17η «στροφή» της Α2 ΕΠΣΗ, οι πρωτοπόροι συνέχισαν νικηφόρα. Ο Πόρος επιβλήθηκε 0-2 των Ν. Ηροδότου και «κράτησε» το +9 από τον δεύτερο ΟΦΑ, που κέρδισε 2-1 τον Ρούβα. Η Αγία Βαρβάρα, τέλος, έκαμψε την αντίσταση του Αθλόπολις με 2-4.

Στη Β1 ΕΠΣΗ, η «μάχη» κορυφής ανάμεσα σε Διαγόρα και Γούβες συνεχίζεται. Ο πρωτοπόρος σύλλογος της Ανώπολης υποδέχτηκε, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, τον Εθνικό και πήρε τους τρεις βαθμούς, μιας και επικράτησε 3-2, ενώ οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν χωρίς πρόβλημα 3-0 των Ν. Μινωικής.

Στη Β2 ΕΠΣΗ, Δαμάστα και Μαραθώνας έκαναν… επίδειξη δύναμης την 15η αγωνιστική. Η πρώτη συνέτριψε 5-0 την Παλιανή και φιγουράρει πάντα στο «ρετιρέ», ενώ η ομάδα των Καλεσών, που βρίσκεται 3 βαθμούς πιο πίσω, επικράτησε 1-4 του Μεταξοχωρίου. Με το ίδιοι σκορ νίκησαν και οι Ν. Αλμυρού την Πυργιώτισσα και είναι πάντα τρίτοι.

Στη Γ’ ΕΠΣΗ, τέλος, το Ίνι «χαμογέλασε» τη 14η «στροφή», αφού νίκησε 2-4 την Αναγέννηση Μεσσαράς και ξέφυγε 4 βαθμούς από τον δεύτερο ΟΦΑΜ, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία (3-3) κόντρα στα Πηγαϊδάκια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.