Απαιτούν σεβασμό οι «Κουρήτες»

22:02 | 07/02/2018

Ο σύνδεσμός φίλων του ΟΦΙ «Κουρήτες» εξέδωσε ανακοίνωση.

Οι «ασπρόμαυροι» κάνουν λόγο για κάκιστη διαιτησία στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Παλαιόχωρα. Προσθέτουν, βέβαια, πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα τους με το ίδιο ήθος και απαιτούν σεβασμό ανάλογα μ’ αυτό που δείχνουν σε όλους.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας, η ομάδα του Ο.Φ.Ιεράπετρας την Κυριακή , στον αγώνα με την Παλαιόχωρα , εκτός από τον αντίπαλο, αντιμετώπισε και την κάκιστη για ακόμα μια Κυριακή διαιτησία. Οι φάσεις οι οποίες ουσιαστικά μας στέρησαν τη νίκη είναι καταφανέστατες και θεωρούμε ότι κανένας δε μπορεί να παίζει με τη νοημοσύνη μας, όπως επίσης να παίζει παιγνίδια εις βάρος του Ο.Φ.Ι.

Να είστε σίγουροι πως οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ δεν θα ξενερώσουν και πως θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα ότι και να κάνουν διάφοροι «κύριοι» που ταξιδεύουν μέχρι εδώ για να κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Δεν θα αφήσουμε κανένα από δω και πέρα να παίξει κανένα παιγνίδι εις βάρος αυτών των παιδιών. Έχουμε αποδείξει το οπαδικό μας ήθος τόσα χρόνια είτε στο τοπικό, είτε στο περιφερειακό, είτε στην Γ’ εθνική.

Δεν έχουμε βλάψει ούτε την ομάδα μας αλλά ούτε και κανένα οπαδό η φίλαθλο που έχει έρθει στο Βουζουνεράκειο. Πάντα κοιτάζουμε να βοηθάμε την ομάδα τη δική μας μόνο με τη φωνή και τα συνθήματα. Βλέπουμε λοιπόν το μέλλον αισιόδοξα, και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό ανάλογο με αυτόν που δείχνουμε σε όλους!!!!»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.