Βουό η επιστροφή…

18:22 | 30/01/2018

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Πάτρικ Τζίλι Βουό στον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης, άκρως επιτυχημένης, θητείας του στον ΟΦΗ, ο 31χρονος επιθετικός επέστρεψε, ολοκληρώνοντας το σύντομο πέρασμά του από τη Super League με τη φανέλα της Λαμίας. Ο Ιβοριανός ήταν από τα βασικά «θέλω» του Παπαδόπουλου όπως σας είχαμε ενημερώσει, με τις προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής να στέφονται με επιτυχία και τον Βουό να υπογράφει στον Όμιλο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, αν με το καλό ο ΟΦΗ πάρει την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία. 

Ο Βουό έφτασε στο Ηράκλειο την Τρίτη (30/1) το πρωί και τον υποδέχθηκν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Αποστολάκης,Κώστας Ζερβάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης. Από το αεροδρόμιο μετέβησαν στα γραφεία τις ΠΑΕ για τα διαδικαστικά και τις πρώτες φωτογραφίες του παίκτη στο «Γεντί Κουλέ», μετά την επιστροφή του. 

 Η ΠΑΕ καλωσόρισε τον Βουό με τη φράση: «Τζίλι,  καλώς ήρθες στο σπίτι σου!», με τον Ιβοριανό από την πλευρά του να τονίζει: «Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι στην καρδιά μου. Αυτό το γήπεδο, αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος είναι εδώ. Η καρδιά μου είναι εδώ. Ήρθα για να τελειώσω τη δουλειά που άφησα πίσω πέρσι. Δεν τα καταφέραμε πέρσι και πρέπει να πετύχουμε φέτος. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και πρέπει να επιστρέψει στην Super League».

Ο Βουό ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης (1/2) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Γεντί Κουλέ, γεννήθηκε στις 25/06/1987. Έχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ). Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

Ακολούθησε η θητεία του στον ΟΦΗ, όπου είχε 25 συμμετοχές και 15 γκολ στην Β’ Εθνική και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Super League με τη Λαμία και είχε σε 10 παιχνίδια 1 γκολ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.