Βουό με… Ταλέντο

19:55 | 29/01/2018

Στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, ο ΟΦΗ είναι σε προχωρημένες επαφές προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τους Πάτρικ Βουό και Αλεσάντρο Ταλέντο.

Αμφότεροι είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει καταλήξει ο Παπαδόπουλος, με τον Βουό να μην χρειάζεται συστάσεις, καθώς τον γνωρίζουν αρκετά καλά οι πάντες στον ΟΦΗ, καθώς ήταν το «βαρύ πυροβολικό» της κρητικής ομάδας την περασμένη αγωνιστική χρονιά. 

Ο Ιβοριανός δεν κατάφερε να καταξιωθεί στη Super League με τη φανέλα της Λαμίας στην οποία βρέθηκε μετά την αποχώρησή του από τον Όμιλο. Στην παρουσία του με την ομάδα της Φθιώτιδας κατέγραψε δέκα συμμετοχές και ένα γκολ –κόντρα στον Παναιτωλικό-, αγωνιζόμενος 690 λεπτά. Ο Τεννές δεν τον είχε στα βασικά του πλάνα και αποφάσισε την αποδέσμευσή του. 

Παρόλα αυτά κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, δεν έχουν κάνει τον Βουό να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που θα γίνει μόνο αν εξοφληθεί. Αν αυτό γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, τότε ο ΟΦΗ θα κάνει την τελική κίνησή προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. 

Πιο απλά δείχνουν τα πράγματα στην περίπτωση του Αλεσάντρο Ταλέντο. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, είναι «με το ένα πόδι» εκτός Καλλιθέας, κάτι που κάνει το έργο του ΟΦΗ για την απόκτησή του, ευκολότερο. Ο Ταλέντο με την αθηναϊκή ομάδα έχει παίξει σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος και έχει σημειώσει τρία γκολ, όντας ένας από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.