Επίδειξη δύναμης!

18:33 | 01/02/2018

Ο ΟΦΗ κέρδισε εύκολα με 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης στο ''Γεντί Κουλέ'' και πλέον βρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής από τις θέσεις ανόδου - γκολ στην επιστροφή του ο Βουό, όμορφα γκολ και τα τρία για την κρητική ομάδα

Με όμορφα γκολ ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης και, όπως συνήθως φέτος στο ''Γεντί Κουλέ'', προσέφερε θέαμα στους αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Στο α' μέρος, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στις δύο καλύτερες επιθετικές της προσπάθειες, πέτυχε ισάριθμα γκολ. Μία ασίστ και ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο ο Κουτσιανικούλης, είναι ο πρωταγωνιστής του πρώτου 45λεπτου. Στο 9' η προβολή του Βουό και στο 33' το σουτ του Κουτσιανικούλη έκαναν την διαφορά.Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ δεν είχαν την παραμικρή πίεση από τους αντιπάλους τους. Δεν είχε πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, είχε όμως τα γκολ για τον ΟΦΗ, τα οποία του έχουν δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πιο "γεμάτο" το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να έχουν δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. Ο ΟΦΗ με την είσοδο του Τοπούζη παίζει πλέον 4-4-2, με τον Μάνο και τον Βουό στην κορυφή και στα άκρα τους Τοπούζη και Κουτσιανικούλη. Η ΑΕ Καραϊσκάκης δείχνει πως αναζητά το γκολ, ανοίγοντας χώρους στον ΟΦΗ, κάτι που τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο. Στο 74' το εξαιρετικό σουτ του Μάνου, έπειτα από ατομική του ενέργεια διαμόρφωσε το 3-0. Ένα ακόμα ματς όπου ο ικανός επιθετικός της κρητικής ομάδας βρίσκει δίχτυα, έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι και με τον ρυθμό να πέφτει, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να επικρατεί με το εμφατικό 3-0.

Πλέον, ο ΟΦΗ (30 βαθμοί) μείωσε την διαφορά στους τρεις βαθμούς από την 2η Παναχαϊκή (33) και στους έξι από τον πρωτοπόρο Άρη (36)

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Βουό, Μάνος (77' Παπατόλιος), Παπαστεριανός (82' Βαφέας), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (59' λ.τ. Τοπούζης), Μπολάκης, ,Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

ΑΕ Καραιακάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιάννης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος (55' Κουσίδης), Μπεκατώρος, Κόλινς, Μακρής, Μακρίδης (46' Ραγκέλοφ), Λουκίνας (66' Ευαγγέλου), Κυριάκης.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ δια του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Νίκου Ανδριανάκη, τίμησε τον πρώην παίκτη του Ομίλου και νυν της ΑΕ Καραϊσκάκης Γιώργο Μακρή.

* Η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης τίμησε τη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, καταθέτοντας ανθοδέσμη στη θέση που καθόταν.  

* Κανονικά στην αρχική ενδεκάδα ο Δημήτρης Μάνος, παρά τις ενοχλήσεις που είχε. 

* Πάνω από 3 χιλιάδες οι θεατές στο Γεντί Κουλέ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.