«Ηχηρή» κίνηση με Λεματιέ από τον Ερμή Ζωνιανών

13:15 | 27/01/2018

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ερμής Ζωνιανών, που επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στεφάν Λεματιέ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός "έμαθε" το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχει περάσει ακόμη από τη Ρέντ Στάρ, για να έρθει στη συνέχεια η… περιπέτεια της Αγγλίας με τη φανέλα της Κρόουλι, πριν ακολουθήσει ο… επαναπατρισμός και η «θητεία» σε Σέναρτ Μουασί και Ντρανσί.

Η σχετική ανακοίνωση των Ρεθυμνιωτών αναφέρει: «Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής προχώρησε η ομάδα μας μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης. Συγκεκριμένα στον Ερμή Ζωνιανών θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Στεφάν Λεματιέρ. Πρόκειται για ικανότατο ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση με έφεση στο σκοράρισμα κάτι που σημαίνει ότι θα βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο μας.

Ο Λεματιέρ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Παρι Σεν Ζερμέν, ενώ τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Ρεντ Σταρ (Β’ Γαλλίας με 14 συμμετοχές 6 γκολ), Τη σεζόν 2013-2014 είχε το πέρασμα από την Αγγλία για λογαριασμό της Κρόουλ, για να ακολουθήσουν οι Senart Moissy και η Drancy».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.