Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες και… την ηρεμία

19:27 | 27/01/2018

Με στόχο μια ακόμα νίκη η οποία θα τον κρατήσει σταθερά κοντά στις θέσεις της ανόδου και παράλληλα θα διατηρήσει το καλό κλίμα που επικρατεί, αλλά και την ηρεμία που τείνει να αποκατασταθεί στα εξωαγωνιστικά, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στη Λάρισα και τον αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα στο Αλκαζάρ.

Στην αποστολή της κρητικής ομάδας μετέχουν και οι πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν εσχάτως (Τοπούζης, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος και Μαχαίρας), κάτι που κάνει τον Όμιλο να έχει και πάλι… κανονική αποστολή, μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν. 

Μετά την τελευταία προπόνηση, η οποία έγινε το Σάββατο (27/1) το πρωί, ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει μαζί του στη Λάρισα. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι πέντε τελευταίες μετεγγραφές, όχι όμως και ο Λεάλ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. 

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Τοπούζης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λεάλ,Περογαμβράκης, Οικονόμου και οι Παναγιώτου, Κοντογιάννης, Πλευράκης, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ19 του συλλόγου

Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τη Λάρισα. Μετά την αναμέτρηση θα αναχωρήσει για την συμπρωτεύουσα, όπου και θα καταλύσει το βράδυ της Κυριακής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.