Κανονικά στο Παγκρήτιο με Σπάρτη

20:16 | 25/01/2018

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο και ο αγώνας του Εργοτέλη με τη Σπάρτη, θα γίνει κανονικά στο Παγκρήτιο στάδιο.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν και συνεχίζουν να πνέουν στην πόλη του Ηρακλείου, δημιούργησαν εκ νέου πρόβλημα στο εναπομείναν, ανατολικό σκέπαστρο του σταδίου και για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε ανάλογος έλεγχος, ο οποίος όμως δεν ολοκληρώθηκε και έτσι ο Δήμος ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/1) πως για προληπτικούς λόγους το Στάδιο θα παρέμενε κλειστό.

Όλα δείχνουν όμως πως θέμα μη διεξαγωγής του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Σπάρτη, δεν υφίσταται την παρούσα στιγμή. Αν δεν υπάρξει ακραία επιδείνωση της κακοκαιρίας, ο αγώνας θα γίνει κανονικά στο Παγκρήτιο, όπως οι ιθύνοντές του ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Εργοτέλη. 

Στα αγωνιστικά των κιτρινόμαυρων, η προετοιμασία συνεχίζεται με μοναδικό πρόβλημα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες κορυφώθηκε η προετοιμασία. Παρόλα αυτά η προπόνηση έγινε κανονικά την Πέμπτη, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Λαμπάκη, ο οποίος θα είναι και ο μόνος που θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους Λάκωνες.

Προσώρας παραμένει άγνωστο το αν θα μπορεί ο Γκώνιας να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Οικονόμου. Το δελτίο του 22χρονου νεοαποκτηθέντα κεντρικού αμυντικού, δεν έχει εκδοθεί ακόμα και αν αυτό δεν γίνει ούτε την Παρασκευή (26/1), τότε δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία την Παρασκευή το πρωί με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.