Κεραυνός εν αιθρία με Εντιαγιέ!

17:02 | 29/01/2018

Την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ζήτησε ο Εντιαγιέ, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η κρητική ομάδα.

Τη στιγμή όπου ο Εργοτέλης προσπαθούσε να ολοκληρώσει την τέταρτη μετεγγραφή του για τη χειμερινή περίοδο, τον Γκανέζο Μπρούς, προέκυψε μείζον αγωνιστικό ζήτημα με τον Ιμπραχίμα Εντιαγιέ, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους!

Ο 19χρονος Σενεγαλέζος είχε κάνει γνωστή αυτή του την επιθυμία εδώ και περίπου δέκα ημέρες, τόσο στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Μάγκετ Σάμι, όσο και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουτζάρη. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να μεταπείσουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να το καταφέρουν, καθώς επέμενε πως οι λόγοι που ζητά να αποχωρήσει είναι άκρως σοβαροί και έχουν να κάνουν με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Όταν διαπίστωσαν οι Σάμι και Τουτζάρης πως κάθε προσπάθειά τους δεν είχε το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, δέχθηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο και να επιστρέψει στην Αίγυπτο και τη Γουνέντι Ντέγκλα, προκειμένου να είναι πιο κοντά προς την οικογένειά του. Η εξέλιξη αυτή αποδυναμώνει αρκετά τον Εργοτέλη στον αγωνιστικό τομέα, παρόλα αυτά δεν αναμένεται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη για τη θέση αυτή, καθώς ο Γκώνιας πιστεύει πως το κενό μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω.

Με Τσέλιο στις Σέρρες

Στα αγωνιστικά και ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (29/1) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, η εξέλιξη με τον Εντιαγιέ σκίασε την προετοιμασία της κρητικής ομάδας, η οποία επί κρητικού εδάφους ολοκληρώθηκε με προπόνηση η οποία έγινε τη Δευτέρα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Ο Γκώνιας συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ηλία Τσέλιο, προκειμένου να καλύψει άμεσα το κενό του Σενεγαλέζου. Οι δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν, είναι οι: Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής Αγγελόπουλος,  Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Ιατρούδης, Κάιπερς, Σταματάκος, Ροβίθης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Εφορντ, Πάτας και Κατσιμήτρος.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι στη 1:00 στις Σέρρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.