Στο Αλκαζάρ και οι «νέοι»

21:05 | 25/01/2018

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, είναι τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Με ενέργειές τους οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας, απέκτησαν την Πέμπτη (25/2) τα δελτία των Δημήτρη Μαχαίρα, Νίκου Βαφέα και Λεωνίδα Αργυρόπουλου, ενώ την Παρασκευή θα πάρουν και του Θανάση Ντίνα, προκειμένου να έχει και αυτός δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα στο Αλκαζάρ.

Οι τέσσερις αυτές παρουσίες θα δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή του ΟΦΗ να έχει μια… κανονική αποστολή, καθώς στους τελευταίους αγώνες για να συμπληρωθεί 18αδα, επιστρατεύθηκαν παίκτες που δεν μπορούσαν ουσιαστικά να αγωνιστούν, όπως ο τραυματίας Περογαμβράκης, ή ο τρίτος τερματοφύλακας Παναγιώτου.

Παρόλα αυτά ακόμα δεν είναι απόλυτα βέβαιο πως θα είναι έτσι, καθώς ο Λεάλ και την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό, θεραπευτικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής αμφίβολη… 

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής με την οποία ο ΟΦΗ θα κορυφώσει την προετοιμασία του. Αν ο Ουρουγουανός προπονηθεί κανονικά θα είναι στην αποστολή, σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει εκτός. Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό, μετά τις δύο τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες, οι οποίες έχουν δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας σε όλους, κόντρα στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Το ζητούμενο είναι η ανάλογη αγωνιστική συνέχεια, προκειμένου να παραμείνει ο ΟΦΗ κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, ώστε με την παράλληλη διευθέτηση των εξωαγωνιστικών θεμάτων που υπάρχουν, να επαναφέρουν την ομάδα σε ηρεμία, με παράλληλη προοπτική ανόδου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.