Μειώνονται τα προβλήματα…

20:47 | 06/02/2018

Όπως αναμενόταν ο Θανάσης Ντίνας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο μέσος του ΟΦΗ περισσότερο για προληπτικούς λόγους, απείχε από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και από την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Πλέον και αυτός είναι υγιής και θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον Σαββατιάτικο αγώνα στις 5 με τη Βέροια στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Τόσο ο Ντίνας, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας ξεκίνησαν την Τρίτη (6/2) την προετοιμασία τους για τον αγώνα, με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ.

Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Λεάλ και οι Κοιλιάρας, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, ανάμεσά τους και αυτοί που ήταν στο όριο καρτών, αλλά και ο Νάστος ο οποίος ήταν τιμωρημένος απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι στη διάθεση του προπονητή. 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (7/2) στις 4:00 στο ΒΑΚ, θα κορυφωθεί την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (9/2), με την τελευταία, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.