Ξεκουράζεται και «καθαρίζει»

20:56 | 02/02/2018

Τριπλό το όφελος στον ΟΦΗ με τη διακοπή των υποχρεώσεών του, ελέω Αχαρναϊκού.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενες παρουσίες στα ως τώρα παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν «ανάσες» και να ακολουθήσουν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, ώστε να απομακρυνθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος ελλοχεύει για τραυματισμούς. 

Παράλληλα θα έχουν χρόνο να εγκλιματιστούν στην ομάδα οι παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Τόσο αυτοί που έχουν αγωνιστεί ως τώρα ως βασικοί, αλλά και όσοι έχουν πάρει λίγα ή καθόλου λεπτά συμμετοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν καλύτερα την ομάδα, αλλά να τους μάθει και αυτή. 

Τρίτος και εξίσου σημαντικός παράγοντας, είναι το γεγονός πως θα έχουν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» από κάρτες που έχουν αρκετοί παίκτες, ώστε να μπορεί ο προπονητής να τους υπολογίζει κανονικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία αυτή είναι ο Βουό, ο οποίος ήρθε στον ΟΦΗ έχοντας τρεις κίτρινες κάρτες από τη θητεία του στη Λαμία, αλλά και οι Παπαστεριανός, Μάνος, Κομεσίδης και Ποτουρίδης. 

Όλοι τους –όπως και ο Νάστος που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης- θα είναι κανονικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τη Βέροια στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 11/2 για την 16η αγωνιστική.

Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ακόμα άγνωστο τι θα γίνει με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Οι Λεάλ και Κοιλιάρας αποτελούν ακόμα ερωτηματικό, σε αντίθεση με τον Ντίνα ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε. Για τον Πορτουλίδη ο οποίος είχε ένα κτύπημα στον αγώνα της Πέμπτης (1/2) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Οι διοικούντες την ΠΑΕ καταβάλουν προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουν το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής του Κοέλιο, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ινδονησίας, προκειμένου να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του, ώστε και αυτός να είναι στη διάθεση του προπονητή.

Το διάστημα αυτό της διακοπής θα περάσει χωρίς κάποιο φιλικό παιχνίδι, παρά μόνο με προπονήσεις. Αυτή της Παρασκευής (2//2) είχε χαρακτήρα αποθεραπείας για όσους ήταν βασικοί απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά. Όλοι τους θα προπονηθούν και το Σάββατο το πρωί στο ΒΑΚ, ενώ την Κυριακή (4/2) θα έχουν ρεπό. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.