ΟΦΗ-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 ΤΕΛΙΚΟ

13:59 | 01/02/2018

Ουσιαστικός και κατά πολύ καλύτερος του αντιπάλου ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης για την 14η αγωνιστική της Football League.

Η κρητική ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα σε έναν αντίπαλο όπου δεν μπορούσε να του προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΟΦΗ ο Πάτρικ Βουό πέτυχε και το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στην κρητική ομάδα. 

Αρκετά καλός ο Κουτσιανικούλης καθώς «σέρβιρε» το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο. Συνεπής στο… ραντεβού του με τα γκολ ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0 και βρέθηκε εκ νέου στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ, προσπερνώντας τον Κάιπερς. Θετική εικόνα από τους περισσότερους παίκτες του ΟΦΗ, ο οποίος με τους βαθμούς της νίκης, πλησίασε στους τρεις πόντους τη δεύτερη της βαθμολογίας Παναχαϊκή. 

Το live της αναμέτρησης:

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

82' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Παπαστεριανό να δίνει τη θέση του στον Βαφέα, στην πρώτη του παρθενική του εμφάνιση στο "Γεντί Κουλέ" και τη νέα του ομάδα.

75' Ένα λεπτό μετά το γκολ του ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, αλλά και του πρωταθλήματος θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη θέση του Μάνου ο Παπατόλιος, στη δεύτερη αλλαγή των γηπεδούχων.

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Εξαιρετικό σουτ του Μάνου, έπειτα από ατομική του ενέργεια και 3-0 για τον Όμιλο. Ένα ακόμα ματς όπου ο ικανός επιθετικός της κρητικής ομάδας βρίσκει δίχτυα. 

65' Τελευταία διορθωτική κίνηση από τον Παπαβασιλείου, ο οποίος πέρασε στον αγώνα τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη Ευαγγέλου, στη θέση του Λουκίνα.

ΣΧΟΛΙΟ: Πιο "γεμάτο" το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να έχουν δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. Ο ΟΦΗ με την είσοδο του Τοπούζη παίζει πλέον 4-4-2, με τον Μάνο και τον Βουό στην κορυφή και στα άκρα τους Τοπούζη και Κουτσιανικούλη. Η ΑΕ Καραϊσκάκης δείχνει πως αναζητά το γκολ, ανοίγοντας χώρους στον ΟΦΗ, κάτι που τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο. 

62' Πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ο Κουτσιανικούλης "πάτησε" για τον Πουτουρίδη, του οποίου πέρασε άουτ.

61' Έμμεσο εντός περιοχής για τον ΟΦΗ, με τον Θεολόγου να γυρνά στον Μέλκα και αυτός να πιάνει τη μπάλα με τα χέρια.

59' Πρώτη αλλαγή για τον Όμιλο, στη θέση του Πουρτουλίδη ο Τοπούζης, στην πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα.

55' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Μάνο να σουτάρει εντός περιοχής και τη μπάλα να περνά μόλις άουτ.

55' Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕ Καραϊσκάκης, στη θέση του Χούσου ο Κουσίδης.

54' Ο Κυριάκης στον Χούσο, το πλασέ που θα κάνει καταλήξει άουτ.

48' Σουτ του Μάνου, η μπάλα θα κοντράρει στον Χούσο, με τη μπάλα να φεύγει μόλις πάνω από το δοκάρι.

47' Πρώτη επιθετική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Μακρή και τη θετική επέμβαση του Στρέζου.

Με μια αλλαγή για την ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στη θέση του Μακρίδη πέρασε ο Ρανγκέλοφ. Ο ΟΦΗ συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε την αναμέτρηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: "Δυο στα δυο" για τον ΟΦΗ. Στις δύο καλύτερες επιθετικές του προσπάθειες, έχει πετύχει ισάριθμα γκολ. Μία ασίστ και ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο ο Κουτσιανικούλης, είναι ο πρωταγωνιστής του πρώτου 45λεπτου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ δεν είχαν την παραμικρή πίεση από τους αντιπάλους τους. Δεν είχε πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, είχε όμως τα γκολ για τον ΟΦΗ, τα οποία του έχουν δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για τη νίκη.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

44' Τακουνάκι Πουρτουλίδη στον Μάνο, σουτ με το αριστερό άουτ.

33' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Μπολάκης με ωραία μπαλιά πέρασε στον Μάνο, αυτός έστρωσε στον Κουτσιανικούλη ο οποίος με προβολή σημειώνει το 2-0.

ΣΧΟΛΙΟ: Ημίωρο στην αναμέτρηση με τις καλές φάσεις να είναι περιορισμένες και γενικά την εικόνα του αγώνα συνολικά μέτρια. Ο ΟΦΗ έχει τον έλεγχο, δεν έχει δεχθεί πίεση, είναι αυτός που προσπαθεί περισσότερο, αλλά μέχρι εκεί...

ΣΧΟΛΙΟ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας για τον Όμιλο με το γρήγορο τέρμα του Βουό να δίνει ώθηση στην κρητική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι μολονότι στα πρώτα λεπτά έδειξαν πως έχουν καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, μετά το γκολ έχουν ανοιχθεί αναζητώντας χώρους.

9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Έπειτα από ωραία αντεπίθεση από αριστερά, ο Κουτσιανικούλης με σέντρα έφερε τη μπάλα στην περιοχή, εκεί όπου ο Βουό με δυνατό σουτ έστειλε αρχικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Μέλκα, να για να διαμορφώσει το 1-0.

7' Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Πουρτουλίδη να δίνει μέσα στην περιοχή στον Βουό, για να βάλει την προβολή και να διώχνει κόρνερ ο Θεολόγου.

ΣΧΟΛΙΟ: Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση στον αγώνα. Ο ΟΦΗ έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δίχως να μπορεί ως τώρα θα κάνει μεγάλη ευκαιρία.

2' Φάουλ σε καλή θέση για τον ΟΦΗ, λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ποτουρίδης με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι του Μέλκα.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

* Η ΠΑΕ ΟΦΗ δια του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Νίκου Ανδριανάκη, τίμησε τον πρώην παίκτη του Ομίλου και νυν της ΑΕ Καραϊσκάκης Γιώργο Μακρή.

* Η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης τίμησε τη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, καταθέτοντας ανθοδέσμη στη θέση που καθόταν.  

* Κανονικά στην αρχική ενδεκάδα ο Δημήτρης Μάνος, παρά τις ενοχλήσεις που είχε. Παραμένει άγνωστο το πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί. Στην προθέρμανση πάντως δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα.

* Βάσει των παικτών που είναι στο αρχικό σχήμα, ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Στρέζο, αριστερό οπισθοφύλακα τον Μονιάκη, δεξιό τον Μπολάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Κομεσίδη και Ποτουρίδη. Στο κέντρο θα είναι οι Παπαστεριανός και Μαχαίρας, με τον Πουρτουλίδη πιο μπροστά, στα άκρα τους Μάνο και Κουτσιανικούλη και στην κορυφή τον Βουό.

* Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΟΦΗ, καθώς μετέχουν σε αυτή οι νεοαποκτηθέντες Βουό και Μαχαίρας. Προθέρμανση με τους βασικούς κάνει και ο Τουπούζης, καθώς ο Μάνος έχει κάποιες ενοχλήσεις και ο Παπαδόπουλος θέλει να δει αν είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Βαφέας, Παπατόλιος, Κοντογιάννης, Τοπούζης.

ΑΕ Καραιακάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιάννης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος, Μπεκατώρος, Κόλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας, Κυριάκης.

Αναπληρωματικοί: Ραχιώτης, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Κουσίδης, Ευαγγέλου, Ρανγκέλοφ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.